Рейтинг викладачів НАУ

На сайті НТБ НАУ відновлено розділ «Рейтинг викладачів НАУ». В оновленому розділі буде відображена інформація по трьох наукометричним системам (Scopus, Web of Science, Google Scholar) та двох наукових ресурсах (ORCID та ResearchGate) в єдиній рейтинговій таблиці. Для додавання (чи оновлення) наукометричних показників у рейтинговій таблиці просимо викладачів НАУ заповнити Електрону анкету для створення наукового профілю.

Слідкуйте за своїми наукометричними показники, адже вони слугують не лише критерієм для оцінювання наукового доробку вченого, його місця та значущості в науковій громаді, а й впливають на присвоєння наукових ступенів, вчених звань, виділенню наукових грантів, преміювання вченого і т.д.

Дані для наукового профіля

@nau.edu.ua або @npp.nau.edu.ua

Scopus

Web of Science

Google Scholar

ORCID ID та ResearchGate

Питання, що часто задаються

Відповідь

Авторські профілі в Scopus та Web of Science не потрібно створювати, вони з’являються автоматично за наявності  вашої статті чи тез конференцій у цих базах.  Якщо ж у вас виникають труднощі зі створення профілів в Google Scholar, ORCID чи ResearchGate, звертайтесь за допомогою до працівників НТБ НАУ.


Контакти:

Адреса:м. Київ, пр-т. Любомира Гузара, 1, корп. 8Б (НТБ), к.6

e-mail: naukometria@nau.edu.ua

Тел.: (406)73-94

 

Відповідь

Тимчасово в таблиці Рейтингів викладачів відсутня пошукова стрічка, але все одно є можливість здійснити пошук по прізвищу. Для цього натисніть одночасно на клавіатурі комп’ютера комбінацію клавіш Ctrl+F. НА екрані з’явиться пошукова стрічка, в яку потрібно ввести українською мовою прізвище та ім’я викладача НАУ. 

Відповідь

Заповніть «Електронну анкету для створення наукового профілю» над таблицею рейтингів